Sport og friluftsliv

Lær dine børn at læse og regne

Hvis man gerne vil give sine børn gode forudsætninger inden de skal i skole, så kan det være en god idé at forsøge at lære dem alfabetet samt at lege forskellige lege med dem som fremmer indlæring af forskellige egenskaber herunder læse og regne teknikker. Der findes rigtig mange måder at klæde børnene på inden de skal starte i skole. Mange forældre vælger at præsentere deres børn for alle bogstaverne og herunder lære dem alfabetet. Mange forældre lærer også deres børn at tælle til hundrede. For at gøre det let for børnene at genkende tallene og bogstaverne, så kan man med fordel købe tal og bogstaver som passer til mange mange formål. Med tal og bogstaver som passer til mange mange formål kan man Brug aktivt selvklæbende bogstaver . Man kan blandt andet vælge at klistre tal og bogstaver op på børneværelset, sådan at barnet kan ligge og kigge på de tal og bogstaver på væggen og øve sig på dem.

Hæng bogstaver på køleskabet

For at gøre det så let som muligt for børnene at genkende bogstaverne, så kan det være en god idé, at hænge hele alfabetet på køleskabet. Hver gang man åbner køleskabet og tager en madvarer ud, så kan man øve barnet i, at finde det bogstav på køleskabet, som madvareren starter med.

Lær dit barn at tælle

Ligesom med bogstaverne så kan børn også blive rigtig god til matematik og til at tælle, hvis man i en tidlig alder lærer dem hvad tallene hedder og hvordan man lægger dem sammen. Det er meget individuelt fra barn til barn, hvor meget man går op i at tælle og kunne huske rækkefølgen, men hvis man forsørger at hjælpe barnet nogle enkle talremser, så vil de være godt udrustet til at starte i skole og have nogle gode forudsætninger for at blive gode til tal og til at regne. Hvis du er interesseret i at få fat i de selvklæbende tal og bogstaver så kig forbi hjemmesiden nu.

Vis mere

Relaterede

Close