Sport og friluftsliv

Få hjælp til dig og din partners fælles liv

At leve sammen i en parforhold med en anden person, kan godt være noget af en prøvelse fra tid til anden. Det kræver meget overskud og man skal også være villig til at gå meget på kompromis, når man lever sammen med en anden person. Men selvom man i de fleste tilfælde godt kan håndtere det selv med succes, så er der nogle situationer, hvor det spidser til, og man oplever nærmest at gå i hårdknude. Og så kan man måske få brug for hjælpe udefra, som kan hjælpe en med at se på tingene fra et anderledes perspektiv, og sætte nogle nye vinkler på sagen. Det er blandt andet en af grundene til, at mange par vælger at gå i parterapi.

Behøver ikke være farligt eller afsluttende

Mange går med den forestilling, at hvis man først er endt i parterapi, så er det også fordi at forholdet er på vej ud på en sidevej, hvor det ikke er muligt at komme tilbage fra. Men det er slet ikke rigtigt. Man kan også gå i parterapi, fordi man har lyst til at udvikle sig sammen med sin partner, og føler at en eksternt part, vil være god til at spørge om de ting, som der skal til for at åbne op for nye sider. Det kan også være, at sætte tingene i et perspektiv, som man måske ikke selv er i stand til, fordi man ser hele situationen fra en subjektiv vinkel. Så det kan altså bestemt også være positivt, at tage til en terapeut, for at få nogle ting snakket igennem og bearbejdet sammen med en partner.

Individuel eller fælles behandling

Når man skal finde ud af, hvad for en behandling man skal have, skal man selvfølgelig se på nogle af de behov man har. For det kan også være, at man har nogle ting, man selv skal have ordnet, inden man kan begynde at hive andre og en eventuel partner med ind i det. Så skal man måske i stedet for bruge en psykolog i kolding i stedet for. Og måske denne psykolog også senere kan agere Coach i Kolding for begge partner, hvis man beslutter sig for at tage forløbet videre sammen med den anden.

Få ordnet små og store ting

Hvis man ikke som sådan føler, at der er noget galt, kan man måske godt tænke Hvorfor skal man vælge terapi?. Men der kan faktisk være rigtig mange gode sider ved at vælge denne form for behandling. Eller livsstilsoptimering kan man også kalde det. Det vigtige er bare, at man er indstillet på forandringer, som kan være gode for en. Man kan finde en psykolog i kolding, hvis man følger det link, som man finder her i artiklen. Her kan man også læse mere omkring, hvilke former for behandlinger, der måske kunne være noget for en at prøve.

Vis mere

Relaterede

Close