Boligen og Brugskunst

Wallstickers

Det er efterhånden blevet meget mere end blot en ‘Instagram-trend’, det der med at hænge tekst og billeder på væggen i form af wallstickers. Wallstickers er ret beset klistermærker, som eksempelvis kan være tekster til væggen, men hvor det udelukkende består af ord og bogstaver, eller et billede, i sort, og hvor så væggen giver kontrastfarven.

Er man på udkig efter de smarte stickers til væg, enten i form af tekster til væggen eller billeder, som er udført i stickers til væg, så bør man ikke snyde sig selv for et besøg hos webshoppen Smart Stickers. Smart Stickers’ webshop finder man på følgende internetadresse: https://smartstickers.dk/ og der er virkelig et kæmpe udvalg indenfor alt, hvad der vedrører klistermærker, eller stickers som de også kaldes, til væggen.

Udvalget er som sagt kæmpe stort hos webshoppen www.smartstickers.dk, som har specialiseret sig i vægdekorationer. Webshoppens primære fokus er wallstickers, altså klistermærker til væggen, men de forhandler blandt andet også klistermærker til postkassen. Ja hvorfor ikke pryde husstandens postkasse med en dekorativ skrifttype og sågar måske også et billede, som symboliserer den eller de, som bor i husstanden.

Wallstickers kan bruges overalt i hele boligen, uanset om det er i stuen, i entreen, i køkkenet eller sågar i børneværelset. Faktisk har www.wallstickers.dk specialiseret sig i wallstickers til børn, så derfor finder man også her et bredt udvalg af stickers, der passer perfekt til familiens mindste. Wallstickers kommer både som billeder, som tekst samt i kombination af både billeder og tekst. Dette gør sig gældende til både husvæggene såvel som til postkassen.

Vil man se det store flotte udvalg, kan man med rette gå ind på webshoppen, som man finder på https://smartstickers.dk/ Her kan man også se priser.

Vis mere

Relaterede

Close