Sport og friluftsliv

vinduer

Alt i glas

Hvis du står for at skal have skiftet vinduer, er der kommet en helt ny slags termoruder, der holder længere end de almindelige termoruder, super god kvalitet, fåes i de mest almindelige størrelser, men termoruderne kan også bestilles i lige den størrelse, som du står og skal bruge. Vi har også fået en helt ny Termoruder til at sætte i bordplader, god solid super stærk kvalitet, der kan klarer alt, så man behøver ikke være nervøs for at termoruden revner, heller ikke når børnene går i køkkenet.

Spejle

Spejl, spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her. Den sætning kender vi jo alle, der er nu kommet et så godt og smukt spejl på marked, at man rent faktisk bliver smuk, bare af at se sig i det. Spejlet fåes i mange forskellige former, ovale, runde, aflange og firkantede, ja der er også seks kantede og fem kantede og selvfølgelig også tre kantede spejle.

Spejle

Brusekabiner

Nu er der mulighed for at designe sin egen brusekabine, bestående af nogle termoplader man selv kan kombinere så de lige passer til dit badeværelse. Det er ikke kun en fantastisk god kvalitet det er også et smukt design.

Badeværelse

Badeværelsesarrangement, helt nyt med termoruder, som er nemme at holde rene, bare en våd blød klud over, og så lige tørre efter med en tør blød klud bagefter, vupti og det skinner igen.

Sugekopper

Hvem kender ikke det at man har været i bad og gulvet sejler i vand, fordi brusekabinedøren ikke slutter ordentlig til, men det er over nu, for nu er der kommet en helt nyt slags sugekop, der er så effektiv at den kan holde brusekabinedøren helt tæt sammen, så der ikke kommer en dråbe vand ud, mens du bader.

Det var lidt nyt om disse fantastiske termoruder, og ufattelig tætte sugekopper, som fåes på marked lige nu.

Vis mere

Relaterede

Close