Ikke kategoriseret

Tag på højskole i udlandet

En rejse for livet

Kunne du tænke dig at opleve et højskoleophold, at lave frivilligt arbejde i udlandet eller komme på højskole, så skulle du tage at kontakte hojskolendk.dk.via linket her Højskole rejse. Det er så sundt at være en del af et fællesskab, og højskole er definitionen på det gode og sunde fællesskab. Her er alle accepteret som den de nu engang er, og der er en plads til alle i dette fællesskab. Og vi ved fra forskellige undersøgelser og statistikker, at mange unge savner, at tilhøre et sundt fællesskab, hvilket et højskoleophold kan råde bod på.

På højskole herhjemme eller i udlandet

Hvad enten du helst vil til udlandet på højskoleophold, eller være herhjemme i trygge rammer, så kan du finde den model og løsning, der bedst matcher dig og dine behov. Gå ind på højskolens hjemmeside, og orienter dig selv om, hvilke muligheder der findes. Hvad der er helt sikkert er, at efter et højskoleophold, vil du have dannet nogle tætte relationer til andre mennesker, du er blevet klogere på dig selv og hvem du er, ligesom du er blevet klogere på verden. For højskolen berører og kommer omkring alle disse livsvigtige områder, som er med til at danne et menneske på den allerfineste måde. Derfor har vi en stolt højskoletradition herhjemme, og i mange familier, er det en tradition at tage på højskole, lige i nogle familier er det efterskolen, der er en tradition.

Vigtigt at udvikle sig hele livet igennem

Det er vigtigt, at blive ved med at udvikle sig selv hele livet igennem, og det kan et højskoleophold være med til at sikre. Du kan ikke undgå at komme til at udvikle dig positivt, efter at have været på højskole, og du vil have tillært dig selv nye brugbare færdigheder, der er med dig hele vejen igennem livet, både når der er storm og stilhed.

Vis mere

Relaterede

Close