Ikke kategoriseret

Struttende numsebukser

Uanset om man har en stor eller en lille numse, ser det flot ud, når man fremhæver den. Og til at fremhæve sin numse kan man med rette gøre brug af et par såkaldte ‘numsebukser. Push up bukser, som numsebukser også kaldet, består i alt sin enkelthed i, at de fremhæver ens numse; uanset om den er stor eller lille, og lader numsen tage sig langt mere synlig ud, end hvad den gør i et par almindelige bukser.

Hos www.jollyyoung.dk finder man push up bukser fra Freya Love Pants. Freya Love Pants er de allermest sælgende numsefremhævende bukser. Det vil sige, det er faktisk leggings, men de er designet på en sådan måde, at de ligner et par almindelige bukser. De sidder dog langt mere tæt, og så fremhæver de numsen.

Jollyyoung er det eneste sted i Danmark, hvor man kan købe Freya Love Pants, så det er med at slå til, hvis man gerne vil købe et par af de lækre bukser.

Udover sin numsefremhævende fordel, ja så har Freya Love Pants også en særlig opstrammende effekt. Det betyder, at de sidder særlig godt, og fremhæver kroppens kurver på en rigtig lækker måde. Kvaliteten er god, hvilket også betyder, at selvom man har haft bukserne på mange gange, og selvom de ligeledes er blevet vasken mange gange, så bibeholder de formen, så man hverken kan se eller føle eventuel slidtage.

Bukserne kommer i et væld af farver og mønstre. Udover de kommer i ensfarvede varianter, ja så kan man også købe dem i eksempelvis et frækt camoflagemønster, der sætter kulør på kroppen. Så kan man eksempelvis bruge de ensfarvede til hverdag, og de mønstrede når der er en festlig lejligheden.

På alle bukserne er der på numsen lavet en syning, der har form som et hjerte. Det er netop denne syning, der gør, at numsen bliver ekstra meget fremhævet, når man har den på.

Vil man se det store udvalg af bukserne, kan man klikke sig ind på www.jollyyoung.dk

Vis mere

Relaterede

Close