Ikke kategoriseret

Stil de rigtige spørgsmål til kæresten

At stille de rigtige spørgsmål til kæresten kan være rigtig svært, fordi man er bange for at høre de svar der kommer ud af det. Spørgsmål til kæresten der omhandler ens nuværende situation, hvordan man har det i forholdet, om der er noget man mangler, kan man gøre noget bedre, kunne ens partner eventuelt gøre noget bedre for forholdet. Det er jo et tomands arbejde, og ikke noget man kan ligge mere over på den enes skuldre. Man er sammen om at løfte opgaven, og det skal man på bedst vis finde ud af sammen.

For at finde de spørgsmål til ham eller hende, som kommer ind til kernen af problemet, kan det også være at man har brug for noget inspiration. Har man taget det store skridt og italersat problematikken, er det sværeste også overstået. Så snart man har valgt at virkeliggøre det udestående, kan man også gå i gang med at bearbejde det. For før var det bare tanker og meninger der florerede mellem hinanden.

Bliv mere bevidst omkring dit parforhold

For at kunne klare skærene selv, kan man også gå på nettet for at finde alt det man har brug for at komme igang. For mange handler det om, at blive mere bevidst omkring ens forhold. Det er ikke bare noget, som du indgår i sammen med en anden person. Det er en hel mekanisme, som skal smøres, vedligeholdelses, tjekkes og gøres ved for at det ikke går i stykker. Efter mange år, er det mere eller mindre kun hinanden man har på det punkt, og så er det vigtigt at man værner omkring det.

Kan man mærke der er noget galt enten fra ens egen side af eller kærestens, kan man også finde gode kæreste spørgsmål her online for at komme godt i gang. Spørgsmål der måske vil sætte nogle tanker igang, og starte en dialog som kan vokse sig til noget mere. Find ud af om det er noget du eller i har brug for, at kunne komme videre i forholdet her.

Vis mere

Relaterede

Close