Sport og friluftsliv

Stålkonstruktioner med bæredygtighed

Stålkonstruktioner med bæredygtighed

Grædstrup Stål A/S er en virksomhed som lever af at lave standard- og specialløsninger inden for stålkonstruktioner. De laver alle typer af stålspær og stålkonstruktioner og hjælper deres kunder med sparring og idéudvikling. De har nemlig dygtige ingeniører som kan tage hånd om designet, så det dækker de behov og ønsker som du har får byggeriet.

De har flere forskellige produkter, blandt andet kan de bistå med produktionen af standardspær, som ofte er en økonomisk såvel som god læsning for de fleste. Når du skal oplyse dimensionerne på spær skal de være som uisolerede konstruktioner. Alle spær er pulverlakeret. Vælger du stålspær hos Grædstrup Stål A/S, kan du få dem produceret efter præcise mål.

De foretager beregningerne og tilretterlægger produktionen for dig. De har nemlig den specielle software som skal til for gøre arbejdet helt perfekt. Stålspær efter mål kan fås til en rigtig god pris og bliver naturligvis udført gennem godt håndværk. Derudover kan du være sikker på at alt bliver leveret og monteret efter aftale.

Ønsker du en industribygning eller halbygning den store søjler kan gitterspær være den rigtige løsning. Det kan blandt andet være til ridehaller eller ved lager og produktion. Gitterspær laves både efter mål og i standardmål. Du finder mere her om gitterspær til industri

Virksomheden har derudover også Nordeuropas største anlæg til pulverlakering af stålkonstruktioner. De kan nemt lakerere store overflader, som giver et slidstærkt og flot produkt. Det pulver som ikke hæfter sig ved stålet bliver genanvendt. Dette betyder særligt meget for at beskytte miljøet bedst muligt og få det optimale ud af produktet. Virksomheden laver pulverlakering i to standardfarver: oxydrød og antracitgrå, men du kan få stålkonstruktioner og stålspær i mål med mange forskellige farver, såfremt man ønsker en anden farve. Læs mere her om pulverlakering af stålspær

Vis mere

Relaterede

Close