Sport og friluftsliv

Spar penge når du rejser fra Tyskland

Spar penge når du rejser fra Tyskland

Planlægger du allerede nu sommerferie med familien, kan det være en rigtig god idé at tage afrejsemulighederne med i overvejelserne. Specielt hvis man både vil have en god ferie og spare penge, kan dette være en løsning for dig og din familie.

Rejs fra Tyskland i højsæson og spar penge

Der kan være meget store besparelser at hente ved at rejse fra Tyskland f.eks. fra Hamborg Lufthavn i sommerferiehøjsæsonen. Årsagen til dette er i hovedtræk at mange skoleferier starter senere i Tyskland end i Danmark, derfor er det også billigere at rejse i vores højsæson, da skolerne stadig afholder undervisning i Tyskland. Det bliver derfor også dyrere at rejse senere i sommerferien hvis man tager afsted fra Tyskland.

Tyskerejser.dk tilbyder mange dejlige Rejser fra tyskland til en rigtig billig pris. De tilbyder en service der hedder “hjælp til selvhjælp”, som vil sige at man selv finder sin rejse på deres hjemmeside som opfylder jeres ønsker og Tyskerejser.dk kan bistå i processen med rådgivning, men fremsender ikke tilbud.

Man kan finde en masse forskelllige spændende rejsedestinationer som afgår fra Hamborg Lufthavn ved at kigge på deres hjemmeside. Man skal være opmærksom på, at der ikke gælder samme fortrydelsesret ved tyske rejsebureauer, når man bestiller en ferie. Vil man gerne have flere værelser med mere end én hoveddør, bør man kontakte tyskerejser.dk. Derudover skal man altid skrive sit efternavn foran fornavnet ved bestilling af ferien.

Det er en smart løsning at rejse fra Hamborg og særligt for dem som ikke bor langt fra den tyske grænse. Man vælger selv hvor fleksibel en transport man vil have

Der findes både offentligt transport som rejser til Hamborg som f.eks. tog og bus, men man kan også vælge at tage egen bil derned. Der er gode parkeringsmuligheder i Hamborg lufthavn når man rejser fra Tyskland. Spar derfor penge når du rejser fra Tyskland.

Vis mere

Relaterede

Close