Ferie og lejligheder

Spændende busrejser til Europa


Hvis du går og drømmer om at komme ud at rejse, er busrejser til Europa måske noget for dig.

Nilles Rejser tilbyder busrejser til Europa med mange destinationer. De tilbyder opsamling flere steder i Jylland, i eller ved de større byer. Vælger du busrejser fra Jylland, og har du mere end 80 km til nærmeste opsamlingssted, giver Nilles Rejser tilskud til din transport.

Destinationer

Nilles busrejser har et stort udvalg af spændende destinationer.

Har du mest lyst til at blive under danske himmelstrøg, kan du f.eks. tage med bus til solskinsøen Bornholm i 5 eller 6 dage med all inclusive. Der er også mulighed for en 4 dages bustur rundt i Jylland og Fyn, hvor man bl.a. kommer til Dybbøl Mølle og Gråsten slot.

Er du til de mere sydlige himmelstrøg, er der spændende rejser til f.eks. Italien. Hvad med 9 dage på den Italienske Riviera? De tilbyder også en fantastisk 9 dages rejse til Comosøen og Piemonte. Piemonte er kendt og berømt for at producere skønne vine. Og vine er bestemt på menukortet her, hvor du kommer rundt til forskellige vingårde, hvor du kan smage og også købe skønne vine med hjem.

Er du mere til højland og borge, tilbyder Nilles busrejser en 11 dages rejse til England-Skotland-Wales, hvor du vil opleve alt fra barsk højland til idylliske, billedskønne landsbyer.

Destinationerne er nærmest utallige, der er simpelthen et væld af spændende destinationer hos Nilles Rejser, så kig forbi deres hjemmeside, og lad dig inspirere. Du kan bestille katalog inde på hjemmeside, eller bestille din rejse direkte.

Busserne

Alle busser er komfortable, og mange af dem tilbyder WIFI, således at du kan komme gratis på internettet med din tablet eller mobiltelefon.
Det er en hyggelig rejseform, hvor busturen i sig selv er en del af rejsen og oplevelsen.

Vis mere

Relaterede

Close