Sport og friluftsliv

Slip for 4000 skadelige kemiske stoffer med en e cigaret

Det er usundt at ryge. Det ses på cigaretterne, det mærkes i lungerne og det siger mor! Rygning er så usundt, og man kan få kræft af det. Mange er slet ikke klar over de skadelige effekter, som rygning kan have. Selvom folk siger det, de læser det på internettet, ser forskellige kampagner, så er man ikke klar over det før man har set hvordan det påvirker lungerne. Nogle gange kan man også mærke det i lungerne, som får mange til at stoppe med at ryge.

Nikotinen gør at man bliver afhængig

Men det kan være svære at stoppe med at ryge, end man skulle tro. Nikotin er et stof i cigaretten, som gør at man bliver afhængig af at ryge. Det gør det svært for en at stoppe med at ryge. Derfor kan man vælge alternative løsninger, frem for at ryge rigtige cigaretter. Man kan købe en e cigaret. En e cigaret giver den samme nydelse som en almindelig cigaret. Men der er en lille forskel. Mans slipper for 4000 skadelige kemiske stoffer, som der er i en normal cigaret.

Hvordan virker e cigaretten?

En e cigaret består af to dele: et genopladeligt batteri (som er et e cigaret batteri), og en væskebeholder. En væskebeholder kan være forskellige ting, såsom Clearomizer og Atomizer. Forskellen er navnet og typen. Navnet indikerer den type og størrelse på den e-væske, som man bruger. E-væske kan inhaleres. Først skal man lade batterierne op, så skal man skrue de to dele sammen, altså e cigaret batteri og clearomizer sammen til en e cigaret. Når man så har gjort det, så skal man trykke på knappen på batteriet. Denne knap vil lyse for at indikere at batteriet nu er aktivt. Batteriet vil dernæst sende strøm til e-væske beholderen. Denne vil varme den op og lave e-væsken til damp.
Dette er en meget sundere alternativ frem for almindelige cigaretter. Og nydelsen er den samme! køb e cigaretter hos KC Smoke eller køb e cigaret juice her.

Vis mere

Relaterede

Close