Ikke kategoriseret

Skifter til andre billgere printerpatroner

Efter mange års brug af hp printerpatroner er jeg nu lige så stille begyndt at gå over til at bruge canon printerpatroner. Grunden til at jeg startede med at bruge blækpatroner fra canon i stedet for, var dels på grund af prisen, men også fordi jeg fandt ud af, at man kunne bestille dem billigt på nettet. Jeg har aldrig været utilfreds med kvaliteten af hp printerpatroner, men de er også bare lige en smule dyrere end mange andre blækpatroner. Sammenlignet med canon printerpatroner synes jeg ikke kvaliteten er så meget anderledes. Mine print er i hvert fald tilfredsstillende til det, jeg skal bruge dem til.

Har egentlig ikke nogle præferencer

Nu skal det så lige siges, at jeg heller ikke printer noget sådan, hvor jeg tænker, at man skal bruge blækpatroner af en bestemt kvalitet. Det er jo mest til skolebrug og sådan, så det vil sige sort print på hvidt papir.

Tri Link

Umiddelbart skulle jeg mene, at de fleste printere skulle kunne klare opgaver som disse. Og det samme gælder for de blækpatroner man bruger. Grunden til jeg startede med at bruge hp blækpatroner var simpelthen bare den, at det var dem, der hørte med til den printer jeg købte i sin tid. Men efter at have prøvet de andre, er jeg nu blevet enig med mig selv om, at jeg går mere op i at spare i ekstra penge, og derfor er jeg altså skiftet.

Vis mere

Relaterede

Close