Industri og Erhverv

Skab smukke facader på din virksomhed

Skilte der sælger

Man kan let tænke, at markedsføringen er kommet i takt med industrialiseringen, men markedsføring har eksisteret i meget længere tid. Et af de tidligste eksempler man kender til, er fra Pompeji, en by i Romerriget, hvor man i en udgravning har fundet et skilt, der reklamerede for et bordel. Er produktet vigtigt nok, så er det også vigtigt at reklamere for det. I det hele taget så har produktion altid været fulgt af et forsøg på at sælge produktet. I de tidligste tider har salgsteknikkerne fundet sted via opråb, synlighed og mund-til-mund reklame, men med opfindelse af trykkemaskinen i 1400-tallet, blev reklame sat mere i struktur og indtog en mere synlig plads. Det er gennem nye opfindelser og effektivisering, at vi er endt med at leve i en elektronisk tidsalder. Denne konstante trang til effektivisering fik i 1600-tallet franskmanden Renaudot til at etablere et af de første reklamebureauer. Havde han bare vidst, hvad der siden ville blive opfundet af skilte til at føre reklamen vidt ud i verden, så havde han tabt sin kæbe af bare forbløffelse. Renaudot’s reklamebureau blev i øvrigt grobund for den kendte franske avis ”La Gazette”

Hvis vægten betyder noget

Skiltebureauet CSC Solutions sælger de letteste skilte til dato. Bureauet har nemlig specialiseret sig i skilte til toge og skibe, hvor vægten af skiltene har betydning. CSC Solutions har mange lækre skilteløsninger og sælger endvidere skilte og butiksreklamer, der er på den faste jord, og hvor vægten ikke har den samme betydning. På hjemmesiden kan man læse mere om de mange skilteløsninger: LED-skiltning, udendørsskilte, dørskilte samt skiltning i butikker. CSC Solutions er med rette stolte af at være dansk forhandler af fjordpaneler, der er letvægterne inden for branchen. Fjordpanelerne er udelukkende lavet af naturlige materialer, som er støbt ned i relativt tynde plader, der er nemme at arbejde med. De lette plader tilfredsstiller også et højere krav til brandregulativer og holdbarhed. Man behøver kun helt almindeligt værktøj for at montere disse reklameskilte.

Specialister i skilteløsninger til erhverv

CSC Solutions kan i det hele taget hjælpe med skilteløsninger til både udendørs og indendørs brug. De hjælpe også, hvis der ønskes et af de høje lodretstående skilte, kaldet pyloner. Pylonerne kan leveres med eller uden LED-belysning.

Vis mere

Relaterede

Close