Sport og friluftsliv

Prøv kræfter med skydevåben i virkeligheden

Søger du Hardball gevær eller Softgun gevær, er E-TECH et rigtig godt bud.

E-TECH er en af Danmarks førende softgun, hardball , airsoft og luftvåben forhandlere, og har et tæt samarbejde med de største softgun og luftgevær producenter og grossister, og desuden importerer de selv en stor del af deres varer. Dette sikrer et stort udvalg, lave priser og hurtig levering (dag til dag levering på de fleste produkter i shoppen). E-TECH bestræber sig på at levere gode kvalitets produkter til en billig pris, med en god kunde service. Da de sparer penge til sælgere får du varen til en bedre pris, kan handle når du vil i webshoppen og få varen leveret direkte til døren.

Hardball gevær

Hos E-TECH finder du et stort udvalg af manuelle, elektriske, gas og co2 drevne softgun og hardball geværer fra kendte producenter som Ares, Classic Army, ASG, Cybergun, Umarex, Cyma, Jing Gong, G&G, WE m.fl. Elektriske hardball og softgun geværer kaldes AEG og drives af et batteri, en el motor og en gearboks og kan skyde både semi og fuld automatisk. De billige AEG geværer (400-900 kr) er begynder våben med en plastik gearboks. Billige begynder våben er fine til at afprøve om hardball sport er noget for dig, men har mindre holdbarhed, skyder ikke så hårdt og er mindre præcise end de dyrere softgun og hardball våben (900+ kr) som har metal gearboks, stål tandhjul og mere præcise løb. Manuelle hardball våben er mere simpelt opbygget og drives af en fjeder hvor man skal tage ladegreb for hvert skyd. Manuelle softgun og hardball geværer er velegnet til nybegyndere.

Her finder du ligeledes et stort udvalg af professionelle hardball geværer til seriøs hardball sport. Disse våben er i høj kvalitet med opgraderede dele. E-Tech har hardball våben fra de bedste producenter bl.a ICS, ActionSportGames, G&G, Specna Arms og Cybergun med prismatch og hurtig levering. Køb dem her eller kom og se dem i vores flotte udstilling i butikken – en flot fysisk butik i Valsgård uden for Hobro, med eget service værksted.

Vis mere

Relaterede

Close