Ikke kategoriseret

Opshining af butikkens facade

Min mors butik kunne godt trænge til en lille opshining. I den forbindelse blev vi enige om, at en facaderens måske kunne være en god ide. Det viste sig dog, at være lettere sagt end gjort. Min far er lidt af en gør det selv mand, så derfor havde han jo også tænkt, at det var ham, der skulle stå for den forstående facadeafrensning. Men da han havde kigget nærmere på facaden, blev han enig med sig selv om, at den nok også hellere måtte få en algebehandling. Men det er ikke lige umiddelbart noget, han har så meget forstand på. Vi besluttede derfor at gå på nettet, og kigge lidt rundt, for at se om vi kunne finde noget om facaderengøring.

Løsningerne findes online på nettet

Først blev jeg faktisk overrasket over, at andre på nettet skriver om algebehandling, og hvad der generelt er godt inden for facaderens. På den anden side, er det jo også heldigt nok, for så kunne min far og jeg lige lære noget nyt om algebehandling. Ved at kigge lidt rundt på de forskellige sider, fandt vi efterhånden også en del gode tilbud på nogle forskellige løsninger.

algebehandling

Vi besluttede os for at kontakte nogle af de forskellige virksomheder, for at få et mere specifikt tilbud, til lige netop det, vi stod og skulle bruge. Så nu sidder vi og venter på, at de forskellige tilbud dumper ind, så vi kan komme i gang med projektet.

Vis mere

Relaterede

Close