Computer og IT

Octokom, et professionelt webbureau

I disse teknologiske tider foregår en del af handelstransaktionerne via nettet, og det er derfor altafgørende, at man som virksomhed har en professionel webshop men samtidig også en skræddersyet webshop, der understøtter de ting, en b2b webshop bør have.

Ny Webshop kan være en bekostelig og ikke mindst en besværlig affære. Er man ikke inde i, hvordan man laver en b2bshop, kan det være lidt af en udfordring at gå igang med projektet alene, og derfor kan løsningen være, at man indgår et samarbejde med en virksomhed, der har specialiseret sig i at designe b2b webshops samt webløsninger.

Octokom er en af de virksomheder, hvis speciale ligger i design og udbygning af b2b webshops. Alle webshops som Octokom udvikler, bliver designet og udviklet i det, som hedder woocommerce. WooCommerce er en yderst populær for ikke at tale om driftsikre platform til webshops på verdensplan, og man kan derfor trygt overlade sin webshop til netop denne platform. Ved at få udarbejdet sin webshop på netop WooCommerce-platformen, får man ubegrænset support, Derudover er det en fleksibel løsning, så webshoppen kan tilpasses til lige netop de ønsker og behov, man måtte have for sit firmas webshop.

En god webshop sikrer en langt bedre kundeoplevelse, og når kundeoplevelsen er i top, betyder det også, at kunderne i langt højere grad kommer tilbage for at købe noget igen det samme sted. Derfor skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten, når man som virksomhed skal have lavet en webshop.

Octokom er et aalborgensisk webbureau, som tilbyder sine kunder professionelle løsninger og kompetent sparring. Vil man vide mere om, hvad bureauet tilbyder, eller vil man have en uforpligtende snak, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside www.octokom.dk, hvor man kan læse meget mere om bureauet.

Vis mere

Relaterede

Close