Ikke kategoriseret

Mode i lædertøj

Der er noget der kan tyde på at lædertøj igen er ved at komme på mode – her tænker jeg ikke lige på hverken jakker eller frakker, men på kjoler, bukser og nederdele. Den anden dag var jeg inde og kigge efter en lille let læder jakke som jeg kunne bruge hen over sommeren sammen med det tøj, der lige krævede en lille jakke ud over, når det blev lidt køligere hen under aftenen. Det var her Vspatelier.com jeg fandt en super lækker kjole i læder, den var ikke bare unik, men også med en masse finesser som hul og snøre i siden – jeg blev lidt mere nysgerrig på hvad de ellers havde, og jeg må sige at deres udvalg var godt nok både stort og lækkert, så det var faktisk svært for mig at vælge den jeg gerne ville have.

Jeg fandt min lille lette jakke som jo var den jeg gik ind for at finde, men den lækre kjole røg også lige ned i indkøbsvognen – og det er jo det der er lidt farligt, når jeg shopper på nettet, jeg bliver så nemt fristet over evne – men jeg er sikker på at alle mine veninder bliver grønne af misundelse når jeg kommer anstigende i min nye læderkjole.
Jeg er hverken til SM eller lignende, men jeg kan bare godt lide at gå med lædertøj, dels skal det ikke vaskes hele tiden, og dels så holder det i rigtig mange år, og går ikke sådan af mode igen. Jeg har for eksempel haft en nederdel i læder i over 10 år, og den er tidsløs, og den ser ud som ny endnu.
Sådan håber jeg jo også at det kommer til at gå med min nye jakke og kjole. Min lette jakke, var virkelig et hit, den er let, og alligevel varm og tillige smart at have udenpå kjolen.
Ud over at jeg havde svært ved at bestemme mig da jeg købte, var det nemt at bestille og få mine varer leveret, der var intet at udsætte på mit køb – og de varer jeg fik hjem var i en mega lækker og blød kvalitet. Så her handler jeg bestemt igen.

Vis mere

Relaterede

Close