Ikke kategoriseret

Med far ud og kigge på både

I sidste weekend var jeg med min far på bådmarked. Min far har sejlet i mange år, og har også sin egen båd sammen med en kammerat. Selv har jeg ikke været så aktiv inden for sejlerverdenen. Men jeg må sige, at efter at have været på bådmarked, er jeg måske blevet en lille smule mere tændt. Jeg tog i hvert fald mig selv i at kigge inde på bådinfo den anden dag, jeg sad og kedede mig foran computeren. Jeg sad også og kiggede på en masse fine både, og specielt en båd fangede min interesse. Jeg vil sige, at jeg næsten var solgt på stedet.

Hvordan anskaffer man sig en båd

Jeg snakkede med min far, om han havde noget erfaring med at købe brugte både på nettet. Han fortalte, at dengang ham og hans kammerat havde købt den de har nu, havde de også fundet den i en avis, hvor de havde både til salg. Men han fortalte også, at vil du købe en brugt båd, kan du finde brugte både online, og at det tit er meget nemmere, end at sidde og kigge i en avis. Både fordi internettet oftest er mere opdateret, men her kan du også se billeder, og læse yderligere detaljer om bådene.

brugte både

Fik mere info omkring både på nettet

Som dagene gik blev jeg mere og mere tændt på ideen om måske at investere i min egen lille jolle. Ikke noget stort, men bare en lille fin en, til at tage nogle ture i. Måske have nogle vennerne med ud i, til at drikke en øl og kigge ud over havet. I mine ører lød det i hvert super tiltalende. Derfor gik jeg igen ind på en side, hvor de har både til salg, for at se om jeg kunne finde noget, der både passede i størrelse og pris. Nu ved jeg jo som sagt ikke super meget om både, så derfor blev jeg også glædeligt overrasket, da det gik op for mig, at du kan finde bådinfo på et bådmarked.

bådmarked

Fandt drømmebåden på nettet

Efter at have brugt en del tid på at kigge rundt mellem de forskellige brugte både, fandt jeg en, der passede lige til mit temperament. Derfor kontaktede jeg sælgeren, for at høre nærmere. Vi aftalte at jeg skulle komme og se på den i næste uge. Jeg tager nok min far med ud og kigge på den. Det er jo trods alt ham, der er eksperten af os to. Lige nu håber jeg bare på, at den er lige så fin, som den er på billederne. Så kan mit sejlereventyr begynde.

Vis mere

Relaterede

Close