Computer og IT

Masser af lir, når du handler med E-gear

Opfindelsen af først hardware og siden software til folket har haft stor betydning for vores kultur og levevis. Muligvis er den teknologiske udvikling på højde med den industrielle udvikling. Det har betydning på en stor del af vores adfærd, og hvor vi før gik i haven, så hinanden og skrev breve i hånden, så bliver tiden i dag brugt foran skærmen.

Microsoft som den store spiller

En af de virksomheder, der er opstået i kølvandet på den teknologiske tidsalder er Microsoft. Microsoft har især succes med deres office pakke. office pakken kan købes i flere forskellige pakkeløsninger. En af de butikker, der hjælper kunderne med gode tilbud på office pakken er E-gear. E-Gear er en internetbaseret butik, der siden 2010 har solgt kvalitetsprodukter indenfor software. Deres fokus er rent på software, og på denne måde kan de skaffe kvantitetsrabatter, de lader gå videre til kunderne. Som kunde er man stadig sikret en høj kvalitet, da softwaren bliver downloadet fra udbydernes hjemmesider, og desuden er E-gear certificeret til at sælge den solgte software.. Fra 2020 vil E-gear starte op på at sælge fysiske varer også, som f.eks. brugte bærbare og tilbehør.

Det er helt sikkert at handle med E-gear. Klikker man sig ind på deres hjemmeside, kan man se, at de er godkendt af e-mærket, samt hvordan de bliver bedømt på Trustpilot. De rådgiver også om sikkerhed på forskellige niveauer. I dag er det ikke unormalt at blive hacket og få installeret virus og fishing af fremmede, man end aldrig har mødt. Det kræver, at man tænker sig om, når man arbejder på pc. Apples produkter har fra fødslen af installeret virusbeskyttelse, men tjek lige ud, om det kræver yderligere beskyttelse i forhold til, det du arbejder med. Andre computere kan mangle en del mere beskyttelse. Her finder du gode råd på E-gear’s hjemmeside.

Vis mere

Relaterede

Close