Hobby og Dyr

Legetøj til rigtige mænd

Kan et polterabend bliver for vildt? Kan en virksomheds teambuildingsdag blive for vild? Kan et arrangement i mandeklubben blive for vildt? Ja, det kan det nok, hvis du kigger de rigtige steder. Hvordan vil hardball gevær og softgun gevær gøre sig til ovenstående events? For vildt, nok, for de fleste.

Polterabend for enhver smag

Da jeg i sin tid blev gift, frabad jeg mig en polterabend. Jeg kunne ikke forestille mig noget værre end at skulle slæbes igennem alverdens aktiviteter. Jeg syntes, at jeg havde råbt vidt og bredt om min skræk for polterabends, og hvis jeg endelig skulle inddrages i et sådant, så skulle det være for at sidde i en bar og drikke grønne drinks, mens jeg fortalte historier fra min tid som sømand.

Da det endelig kom til stykket, så valgte min kommende svigerinde at arrangere det. Vi kunne ikke være mere forskellige, og det kunne den ønskelige polterabend heller ikke. Jeg blev slæbt til massør, der maltrakterede min ryg, så jeg måtte tage smertestillende bagefter – mens mine venner sad og drak øl. Bagefter skulle jeg på hesteryg, som mit mareridtsscenarie ? mens mine venner sad og drak øl. Jeg fik så også lov til øl, da vi spiste sandwich, og da vi endelig kom i gang med sømandshistorierne blev jeg hevet til bowling, hvor vi ikke kunne fortælle sørøverhistorier. Jeg ville ønske, at jeg havde haft et Hardball gevær. Så kunne vi have fået det hele overstået på en time, og resten af dagen kunne være helliget de grønne drinks og sømandshistorierne.

Det er alvor for sjov

E-tech gør dine drømme til virkelighed. Her finder du softguns, hardballs, airsoft og luftgeværer. Er du en rigtig drengerøv eller drengepige er dette stedet at besøge. Du finder E-tech online eller fysisk i Hobro, hvor der også er eget serviceværksted. Her finder du alt, hvad fantasien præsenterer for dig, og du er ikke længere begrænset af, hvad klubber kan tilbyde. Du kan eventuelt starte med at prøve nogle af tingene ved klubber eller andre der har samme interesse, inden du investerer i dette legetøj.
Mangler du en gave til en af gutterne, så tilbyder E-tech gavekort, selv ned til meget små beløb. E-tech er også stedet, hvor du kan købe gaven til dig selv.

Vis mere

Relaterede

Close