Sport og friluftsliv

Lederuddannelse med Twi choaching

Lederuddannelse med TWI choaching

TWI coaching er en coaching metode der hjælper virksomheder og store institutioner at sikre udvikling. TWI står for Training Within Industri, som er en metode til at sikre at forandringer overvåges og der opnås den størst mulige udnyttelse af disse forandringer.

TWI Institute Skandinavien tilbyder en række kurser til at blive certificeret:
– TWI Job Relationer
– TWI Job Instruktion
– TWI Job Metode
– TWI Job Sikkerhed
– TWI Problemløsning

TWI er en metode som blev startet i 1970’erne i den amerikanske industri, primært indenfor sundhedssektoren. Efterfølgende blev den anvendt hos Toyota som en del af deres ledelses og udviklingsprogram, det er siden hen blevet moderniseret og tilpasset. Det kaldes i dag den menneskelige udgave af Lean princippet. Coaching af ledere er essentielt for virksomheder for at sikre at man får det maksimale ud af sine medarbejdere.

Går du med en drøm om at blive certificeret træner inden for TWI Coaching så kan du tage en lederuddannelse hvor man flytter med mennesker og giver dig kompetancer der kan sikre dig job i fremtiden så er det måske en ide at tage et kursus som TWI supervisor. Det første princip er relationer, hvor man bliver trænet i at opbygge gode relationer og konfliktløse. Det næste trin er instruktion hvor man bliver trænet i effektivt at uddanne medarbejdere til at gøre et job så man opnår bedst mulig effektivitet. Tredje punkt er metode som er en metode til dig hvordan du evaluere måden hvorpå jobs bliver udført.

Det fjerde trin af TWI coaching er Sikkerhed, dette princip opstod efter at TWI kom til Japan. Dette princip er baseret på at sikre medarbejderne et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Det femte trin og det sidste er TWI Problem Løsning, det er et princip der bygger på at få løst konflikter så hurtigt som muligt.

Vis mere

Relaterede

Close