Industri og Erhverv

leading edge protection til alle dine vindmøller

leading edge protection er forbehold produkter som vindmøller. Hos poly-tech.dk finder man et udvalg af services, som man kan putte vindturbineprodukterne igennem. Det kunne eksempelvis omhandle lightning strike protection, hvilket også giver mening i rigtig mange lande. Nogle lande er mere plaget af lynnedslag end andre, men det er noget som forekommer på verdens plan. Så det ville være træls, at skulle stå med håret i postkasten, og nogle vindmøller der ikke fungere.

Fordi lynnedslag er så almindeligt, vil lightning protection umiddelbart også være det, som mange kom og fik testet for. Men andre vejrforhold kan ligeledes skabe problemer for ens aktiver. Regn er også en fare, hvis det kommer i stor nok størrelse, den rette mængde over længere tid. Det kan ødelægge spidserne, og give dem en ubalance og med andre ord ødelægge dem.

Vejrforhold man ikke er vant til selv

Når man kommer et sted fra, er vejrforholdene ofte meget anderledes lige så snart, man kommer til lande med andre klimaer. Her kan torden og regn måske være mere hyppigt, der kan være ekstra sand og salt partikler i luften, eller måske haglene af unaturlig størrelse. I stedet for at løbe risikoen, kan man lige så godt få lagt beskyttelse, så ting som rust ikke kommer og ødelægger ens forretning. Rust er nok en af de største fjender, og vil med tiden også ødelægge vindmøllen komplet.

Så det er også en ting, som man bør tage hånd om, før at man begynder og sætte en masse vindmøller op. Det kan spare dig for rigtig mange penge, hvis bare man får tjekket tingene efter på forhånd. Det vil foregå i store laboratorier, hvor man kan få testet for alle mulige slags vejrforhold. Så er man på den sikre side, og står ikke lige pludselig der, med et milliontab eller værre. Find en løsning på siden lige her.

Vis mere

Relaterede

Close