Computer og IT

Lær at udvikle spil på en efterskole

Det har i rigtig mange år været meget populært at spille computerspil, men tidligere har det ikke været særligt accepteret, at man brugte mange timer på at spille computerspil. I dag er det dog blevet meget mere acceptabelt blandt for eksempel forældre, og det skyldes blandt andet, at e-sport er blevet som en rigtig sportsgren. Det er både noget, der vises i fjernsynet ved de store turneringer, og det er også noget, som pressen bruger meget tid på at skrive om. Er man rigtig god til at spille, har man faktisk i dag mulighed for at gøre det til en karriere og rent faktisk leve af det. Der er både dem, der spiller spillene, men så er der selvfølgelig også dem, der fremstiller spillene. Interesserer man sig for spiludvikling, og har man mulighed for at komme på efterskole, så kan man med fordel vælge en efterskole med mulighed for spildesign.

Hvordan laver man sit eget spil?

Hvordan laver man sit eget spil? Det er umiddelbart ret kompliceret at lave sit eget spil, hvis man ikke har forstand på, hvordan man gør, men det er der heldigvis gode råd for. Man kan nemlig lære at fremstille og udvikle sit eget spil ved at gå på en efterskole, der blandt andet tilbyder spiludvikling og spildesign. Spildesign på efterskole kan blandt andet give viden og erfaring inden for forskellige typer spil og redskaber til spillene. Man kan for eksempel lære om, hvordan man udvikler de såkaldte storyboards, ligesom man også kan lære omkring karakterdesigns og selve spilproduktionen med mere. Man kommer også til at lære at vurdere både sine egne og andres spil, ligesom man også kan lære at fremstille sit eget spil.

Hvis man alligevel skal på en efterskole, og man interesserer sig for spil og gamin, så kan det være en rigtig god at vælge denne type efterskole. På den måde lærer man om noget, der rent faktisk interesserer en.

Vis mere

Relaterede

Close