Sport og friluftsliv

Kvalitet belysning

Normalt har jeg aldrig været betaget af designerlamper, men jeg er begyndt at få en stor passion for lamper i det hele taget. jeg synes strukturen er så flot. Når man tænker på hvor enkelt det er at skabe belysning, men hvor mange forskellige måde lyset kan blive repræsenteret på i form af lamper, det synes jeg er utroligt spændende. Derfor har jeg de sidste dage være nede i de forskellige lampebutikker i Århus, for at se deres udvalg. jeg må sige deres sortiment er dybt og bredt, og det synes jeg er meget dejligt, så der er lidt for en hver smag. og til et hvert rum, hvis man nu gerne vil have forskellige slags lamper i hvert rum, for at skabe noget anderledeshed. Designerlamper har derfor vundet stor indpas i mit hjem, og jeg er specielt begejstret for de nye loftlamper jeg har investeret i.

Lys , lys og lys

Beslynign for mig er altså med andre ord et must, og det må nu gerne være designerlamper, således der er stil over hjemmet. Jeg har allerede nu fået mange dejlige komplimenter fra mine venner omkring mine loftlamper, og det får mig til at blive endnu mere glad for dem. Det er dejligt at lave mad ude i køkkenet, når belysning er i top og lampeskærmene er elegante og jeg ved med mig selv, at det er kvalitet. Det giver en dejlig velværd følelse, og jeg sætter virkelig pris på det.

Der kunne også fåes pærer i en masse forskellige farver, men jeg valgte dog en varm almindelige belysning, da det passer bedste hjemme hos mig. Men jeg vil gerne overveje pærer med farver til børneværelser, når det en gang bliver relevant, da det giver en tryg stemning, hvilket jeg synes er vigtigt for børnene.

Vis mere

Relaterede

Close