Sport og friluftsliv

Køb den bedste kaffe og støt bønder i andre lande

Hvis du elsker kaffe kan du finde noget af det bedste kaffe på www.holybean.dk. Det er for dig der elsker kaffe og elsker at prøve noget nyt kvalitetskaffe. Du kan finde kaffe fra mange forskellige lande som Colombia og Etiopien. Butikken ligger i Aarup på Fyn og er et mikro kafferisteri med en dygtig . Deres kaffe skaber en god og velsmagende oplevelse, som er meget bedre end meget andet kaffe. Det gøre en stor forskel når man vælger at købe en kaffe af høj kvalitet, da det er en bedre oplevelser, men er også er med til at støtte bønderne i andre lande som har brug for det.

Køb kaffe på deres webshop

Du kan finde et stort udvalg af høj kvalitetskaffe på deres webshop. Du kan købe kaffe fra mange forskellige lande, med forskellige smag. Deres mest solgte kaffe er deres espresso blend, Etiopien Aychesh, Brasilian Blue diamond og Colombia Gaitana. Du kan også købe tre forskellige typer espresso kaffe, syv forskellige slags sort kaffe, tre slags rå kaffebønner og vælge blandt et stort udvalg af kaffe udstyr. Det gøre en stor forskel når man køber kaffe af en høj kvalitet, da oplevelsen er en hel anden. Man er også med til at støtte bønder i andre lande og hjælpe dem med at få en god løn.

Lær mere om kaffe

Der er meget man kan lære om kaffe og man kan læse meget om det på deres hjemmeside. De lægger stor fokus på grøn kaffe og du kan finde et stort udvalg af grøn kaffe på deres hjemmeside. Hvis du elsker grøn kaffe, så kan du finde meget af den slags kaffe på hjemmesiden. Hvis du vil blive en bedre kaffebrygger kan du lære meget om det på deres hjemmeside, hvor du kan bl.a. finde mange forskellige videoer der forklare meget om kaffe. Du kan også finde en kalender hvor du kan tilmelde dig nogle forskellige events og lære mere om kaffe derigennem og blive en bedre kaffebrygger.

Vis mere

Relaterede

Close