Sport og friluftsliv

Klar til næste års skiferie, hvor skal det være?

Klar til næste års skiferie, hvor skal det være?

Det er godt nok ved at være sommer, og der står en sommerferie for døren, men det der er samtidig tid til at begynde at tænke på skiferien næste år. Skal man afsted, i så fald hvor skal man tage hen, og hvem skal med. Det er nogle af de spørgsmål der dukker op når man begynder at tænke på skiferie. Om man skal afsted og hvem der skal med, det er kun dig der kan bestemme det, men hvor I skal han kan der være flere der er med til at bestemme. Her kommer der nogle områder der kan hjælpe dig til at indsnævre udbuddet af steder.

– Østrig, et land der har noget af den charmerende hygge fra de nordiske lande, men samtidig har varmen fra syden. Et godt valg hvis man gerne vil prøve noget andet en Norge og Sverige.

– Frankrig, landet med fart på. Et godt valg hvis det er skisporten der er i højsæddet. Yderligere er det også et fremragende sted til fest og farver.

– Norge og Sverige. De har ikke temperaturen med sig, det er hundekoldt. Men til gengæld er det meget hyggeligt, sneen er altid god, og der mange børnevenlige bakker. Et godt valg for familien der skal prøve det første gang.

Vis mere

Relaterede

Close