Sport og friluftsliv

Hvorfor golf er godt for dig!

Golf er en meget populær sport i hele verden. Golf bliver spillet på et stort udendørs areal og i 2005 blev det beregnet, at der var næsten 32.000 golfbaner i verden. Der er derfor rig mulighed for at afprøve golf både i Danmark og i resten af verdenen. Golf giver en stimulerende mental udfordring kombineret med en sund gåtur i hyggelige omgivelser, og kan spilles af folk i alle aldre. Sportsgrenen kan spilles individuelt eller i et team. Det kan være et afslappet tidsfordriv eller en konkurrencepræget aktivitet.

Sundhedsmæssige fordele ved golf

Golf kan være godt for dit helbred og dit hjerte. Gåture under en runder golf kan være mellem fem til syv km lang. Hvis man går til golf som sportsgren et par gange om ugen, kan man derfor får en optimal mængde udholdenhedstræning for sit hjerte. Hvis man spiller golf regelmæssigt kan det være med til at holde en i form, forbedre ens udholdenhed og man kan tabe sig.

Social sport

Det er dog ikke kun de sundhedsmæssige fordele man bør kigge på hvis man overvejer at spille golf, for der er en hel del mere i sportsgrenen end at den holder en sund. Golf kan være en god måde at holde kontakt med venner på, hvis man spiller sammen i teams, det kan medvirke til at reducere stress som følge af fysisk aktivitet i et naturligt udendørs miljø, og det giver muligheder for at møde nye mennesker. Golf er derfor også en social sport som kan udvikle en følelse af fællesskab i gruppen.

En god måde at komme i gang, er at tage lektioner til at erhverve de grundlæggende færdigheder, før man for alvor går igang. Alternativt kan du samle en gruppe af venner, køber noget golfudstyr og golfbolde og kommer igang med at træne. Hvis du ikke er sikker på hvor du kan købe golfudstyr og golfbolde kan du kigge forbi oj-golf.dk og købe billigt golfudstyr.

Vis mere

Relaterede

Close