Hosting og IT

Hostingkompagniet.

Hostingkompagniet er et it firma københavn der, som navnet antyder, beskæftiger sig med it hosting. Søger man efter website hosting danmark, og vil man i det hele taget gerne vide mere om it hosting, så bør man tage et kig på, hvad Hostingkompagniet kan gøre for ens virksomhed.

I disse teknologiske tider hvor vores IT-infrastruktur såvel som private gadgets bliver mere og mere ‘cloudbaserede’, er det vigtigt, at man har en kompetent sparringspartner, særligt til virksomhedens IT-løsninger, hvis ikke man har en intern IT-afdeling, som tager sig af den slags.

Hos hostingkompagniet er medarbejderne særligt uddannet til at tilbyde sige kunder hosting-løsninger og IT-løsninger, som passer på individuelt niveau til den enkelte kundes ønsker og behov. Hostingkompagniet har over 200 kunder, som består af små såvel som mellemstore virksomheder, og de byder gerne flere kunder velkommen som kunde hos Hostingkompagniet, et it firma københavn.

Fordelene ved at lægge sin IT-infrastruktur, sikkerhed, service og vedligehold ud til et eksternt firma er, at man ikke behøver bruge tid og ressourcer på selv at skulle opretholde en sikker og stabil IT-platform i virksomheden. Får man det i stedet hostet i byen, er man sikker på, at sikkerhed og funktionalitet hele tiden er i top og tilsvarer de krav, der er, i takt med at IT-markedet ændrer sig.

Hostingkompagniet kan være behjælpelig med alt lige fra IT-sikkerhed (herunder netværk, backup, firewall og antivirus), hosting (herunder hostede servere) samt Office 365 som er den cloudbaserede løsning af hele Officepakken + nyere applikationer, som sidenhen er kommet til.

Vil man læse mere om, hvad Hostingkompagniet kan gøre for ens forretning, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside www.hostingkompagniet.dk
Hostingkompagniet gør IT-sikkerhed bedre for virksomheder.

Vis mere

Relaterede

Close