Ikke kategoriseret

Hold ferie i den danske natur

Hvad enten du er til vandring på den vilde vestkyst, opdagelse i urørt urskov eller kanotur i de smukkeste omgivelser, skal du holde ferie i den danske natur i år.

Der er mange fordele ved at holde ferie i Danmark. Ud over, at du skåner klimaet for udledningen af store mængder CO2 på lange flyrejser, er det også en helt enestående mulighed for at opleve vores fantastiske natur, når den viser sig fra sin bedste side. Hvad enten du er med din familie, en ven eller alene på tur, er vildmarksferien en oplagt mulighed for tid til ro, spænding og samvær langt fra den travle hverdag.

På den nordlige vestkyst finder du et område, som mange kalder Danmarks største vildmark. Her kan du virkelig koble af og finde roen til lyden af det brusende Vesterhav og synet af klitter, så langt øjet rækker. Hvad enten du er til flere dages vandring, cykelferie ad Vestkyststien eller en kortere vandretur henover klitheden og en enkelt overnatning i det fri, er der rig mulighed for at opleve flere sjældne naturtyper.

Find en elcykel til ferien på https://net-shops.dk/elcykel/

At sejle i kano på Gudenåen skal opleves mindst en gang i livet. På kanoturen kan hele familien være med, og den 146 km lange å kan sagtens opdeles i kortere eller længere ture alt efter jeres ambitioner.

Vis mere

Relaterede

Close