Ikke kategoriseret

Herreure til alle.

Herreur

Er du på udkig efter et nyt herreur, er Perlen i Odense det helt rigtige valg. Uanset om du et til det simple og stilrene, eller det mere iøjnefaldende og prangende, Perlen fører mange forskellige mærker, så du vil helt sikkert finde et herreur her, du kan lide.

Kendte brands

Perlen i Odense fører herreure i mange kendte brands, Obaku herreure, er klassiske og stilrene, unikke ure med sans for detaljer, et design hvor de nordiske og de asiatiske designudtryk mødes, og det harmoniske udtryk understreger Zen-filosofien om, at “less is more”,og til en overkommelig pris, Bulova herreure, som er verdens mest præcise kvarts ure, et meget maskulint og moderne ur. Her finder du alt lige fra ure med kronograf / multifunktionel urskive, til ure med rosaforgyldt belægning. Perlen i Odense fører også mærker som Bonett, Bulbur, Seiko, Pulsar og Jakob Jensen. Ønsker du at skabe dit nye herreur med sit helt eget twist, er Christina Watches herreure et godt bud, lad dig ikke snyde af navnet, Christina Design har skabt ekstremt flotte klassiske herreure, hvor du I de fleste kan finde en lille, diskret diamant.

Perlen

Perlen ligger Åløkke Alle 32 I Odense. Du har mulighed for at komme i vores butik og se alle vores flotte herreure, åbningstiderne er man – tor 10.00 – 17.30, fre 10.00 – 18.00, lør – søn lukket, og du har også mulighed for at finde os på nettet, og sidde derhjemme i ro og mag, og finde dit yndlings herreur. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, sparer du 10 % på dit første køb.
Perlen består af fagfolk, som er klar til at hjælpe og guide dig til at få valgt det helt rigtige herreur. vi har eget værksted. Hos Perlen kan vi reparere næsten alt, vi kan indgravere tekster, og vi fremstiller også efter dine egne designs og ideer, og udskifter batteri i dit herreur, for blot 65 kr af vores erfaren personale.

Vis mere

Relaterede

Close