Hosting og IT

Gode powerpoint skabeloner

Hvordan designer man en god powerpoint præsentation

Der er ufattelig mange muligheder for at lave flotte præsentationer i Powerpoint. Flotte overgange, blinkende gif’er, video, og gode overskrifter og bullet points. Problemet er bare at det hurtigt kommer til at ligne et cirkus og dermed mister fokus på indholdet. Hermed et ar gode råd til din powerpoint præsentation:

Keep it simple! Hold din præsentation enkel.
Det bedste du kan gøre er at holde præsentationen enkel og ensartet.
– Bevar samme skrifttype på alle siderne
– Hold de samme margener
– Brug simple overgange mellem hvert slide. Du skal ikke imponere nogen, så det behøver ikke fade ind og ud i cirkelbevægelser eller tern.
– Sørg for en sammenhørig farvepalette
– Brug kun billeder og grafik når det er nødvendigt.
– Hold præsentationen kort og præcis
– Sørg for at præsentationen passer til din virksomheds identitet- og designgrundlag
– Tilbyd publikum links til dine præcentationer, så de slipper for at tage billeder af den undervejs.

Få lavet en professionel skabelon

Har du tidligere arbejdet med præsentationer, så ved du også at det kan være lidt af en tidsrøver. En rigtig god idé kan derfor være at få udarbejdet en række skabeloner der passer til din virksomheds grafiske identitet. Et godt skabelondesign kan bruges igen og igen uden at du skal tilpasse det alt for meget og det sikrer at din præsentation kan laves hurtigt og flot.

Det er ikke kun til Powerpoint at du skal overveje at få udarbejdet en professionel skabelon. Du kan med fordel også få lavet en skabelon til din virksomheds Word dokumenter og Excel regneark således at grafer og infografik altid ser knivskarpt ud, når det skal præsenteres for kunder og medarbejdere i virksomheden.

Læs mere om skabeloner og præcentationer skabeloner og præcentationer her!

Vis mere

Relaterede

Close