Sport og friluftsliv

Forlæng den gode tid ude

Det er sommer, og mange er begyndt at nyde det dejlige vejr ude i terrassen. Man er begyndt at grille meget, og sidde længe uden for, for at få det bedste ud af vejret. Men det kan dog godt blive lidt koldt om aftenen uden for. Man kan tage jakke på, men i sidste ende, bliver man nødt til at trække ind, fordi nætterne kan være ret kolde.
Der findes ikke noget mere træls end når man hygger sig, og har en rigtigt god tid sammen på terrassen, så bliver man nødt til at trække ind pga. at det bliver koldt. Man har jo allermest lyst til at blive siddende og hygge med vennerne eller familien.

Men der findes en løsning?..

Man kan købe terrassevarmer til terrassen. En terrassevarmer varmer terrassen med el varme. Dermed kan man sørge for, at terrassen forbliver varm, og bliver husets bedste uderum. Hyggen kan derfor fortsætte, selvom solen er gået ned. Terrassevarmer med el varme kan monteres fast på mur, loft eller tagudhæng, eller den kan monteres elegant i markise eller parasol. Med el varme bliver udesæsonen forlænget, så er der ikke længere behov for at trække ind. læs mere om terrassevarmere her eller .

Man kan også få varmelamper med infrarød varme. Infrarød varme kommer direkte fra solen, og man kan rent økonomisk opnå en besparelse!

Hvor køber man løsningen?

Det gør man hos Solamagicshop.dk. Solamagicshop fokuserer på distribution og salg af varmelamper og terrassevarmere. Selskabet er en nordisk baseret virksomhed med hovedsæde i København, samt distribution i Norge, Findland, Sverige, Island, Balkan og Baltikum. Læs mere om Solamagicshop her: www.solamagicshop.dk. Du kan finde forskellige produkter eller læse de 12 gode grunde til at man skal vælge Solamagicshop og ikke en anden virksomhed, som sælger varmelamper og terrassevarmere! Klik dig ind på hjemmesiden, og læs mere omkring det.

Vis mere

Relaterede

Close