Boligen og Brugskunst

Foldemadrasser til pladsbesparelse

Når man nu ikke har så meget plads i sin bolig, og der er jo nogle der virkelig bare har en lille 1 værelses lejlighed, hvor der ikke kan stå ret mange ting, så kan det være en ide at tænke over i en foldemadras som seng, eller ekstra soveseng og som sidde møbel. De fylder ikke så meget sådanne foldemadrasser når de er foldet sammen, og når kvaliteten på en foldemadraser god, så kan man også sagtens tåle at sove på den gennem længere tid. Vi har altid haft foldemadrasser hjemme hos os, så har ungernes venner altid haft et sted at overnatte når de var hos os – og så kan de foldes ud, så der sagtens kan ligge 2 personer ved siden af hinanden. så som gæste seng er det oplagt med en fold ud madras. Man kan også bare vælge en af de modeller der er en 3 delt foldemadras, så er der nemlig rigtig god plads til 2 voksne mennesker.

Den 3 delte foldemadras ligner den på billeder, der er bare endnu en madras ovenpå, så der er 3 lag, det kan give et lidt bedre indtryk af hvad det er jeg skriver om, når jeg skriver 3 delt foldemadrasser.
Foldemadrasser fås i mange udgaver, og der er også nogle med armlæn – dem de fleste mennesker kender er nok de små firkantede og tredelte, men selv disse små tredelte billige foldemadrasser, skal man være opmærksomme på hårdheden af skumdelen indeni, for er den for blød, er den ikke egnet til at sove på mere end en enkelt nat – så hellere købe en der koster lidt mere og så få en man ligger godt på – en enkelt nat kan være lang, hvis foldemadrassen og skummet indeni ikke er af god kvalitet. til gengæld får man meget for pegene hvis man køber en god kvalitet.
Jeg ville til enhver tid købe mine foldemadrasser hos Pandora Living da man her kan få billige foldemadrasser med en rigtig god kvalitet, og der er er stort udvalg af forskellige typer og størrelser.

Vis mere

Relaterede

Close