Sport og friluftsliv

Firmaevents for alle

Firmaevents København – læs mere i denne artikel

Skal man afholde firma event eller anden event, kan man booke sin event hos kajakpolo bryggen.
Hos bryggens kajakpolo kan man samle kollegaer, kunder, samarbejdspartnere med videre i det indre København.
Ikke nok med at kajakpolo er en god måde at mødes på, så er det også en meget uforpligtende teambuilding.
Det er svært at være god til at kajakpolo, og det medfører også at der kommer en masse gode grin. På vandet er alle nemlig på udebane
Alder og fysisk formånen spiller ingen rolle, kajakpolo er for alle.
Så uanset om man skal have en hyggelig fredag med kollegaerne og ønsker en sjov aften eller om man ønsker at styrke virksomhedens bånd, så er der uden tvivl garanti for en fantastisk underholdning, hvis man slår vejen forbi Bryggens kajakpolo i det indre København.

Nu har man jo faktisk også årets bedste mulighed for at smide chefen i vandet sågar uden vedkommende bliver sur over det.
Kajakpolo er i det hele taget et meget sjovt spil, hvor alle kan bidrage til holdets succes.
Derved styrker spillet på medarbejdernes bånd. Og det at det er meget få mennesker der har prøvet kajakpolo før, gør at alle er på udebane.
Rundt omkring på Islands Brygge findes mange gode restauranter og barer, som man med fordel kan besøge efter sit besøg hos kajakklubben.
For at læse mere om denne fantastiske firmaevents kan du gå ind på på deres hjemmeside ved at klikke her firmaevents hvor man kan læse meget mere om bryggens kajakpolo. Man finder desuden også kontaktoplysninger inde på hjemmesiden.
Der er mange gode firmaevents københavn, men et af de helt unikke er kajakpolo og man bør i det hele taget prøve denne firmaevents, da det bare er meget sjovt og alle vil få et godt grin og en mindeværdig oplevelse resten af livet

Vis mere

Relaterede

Close