Sport og friluftsliv

Få renset dine facader billigt

Få renset dine facader billigt

Er du hus eller lejlighedsejer? Dit hjem udsættes for vind og vejr og det danske vejr er hårdt ved vores tage, fliser og terasser. Der kan forekomme fugt og alger overalt og man skal være opmærksom på kroge og steder der er meget i skygge.

Algefjerner finder du her

Der kan forekomme fugt, alger, sprækker og andre skader på dit hus, når det udsættes for vinteren og efterårets kolde og fugtige vejr. Hvis man ignorer disse begyndende skader på byggerier, kan det komme til at koste mange i penge i form af at få skiftet tag eller lagt nye fliser. Det er derfor vigtigt at få renset og fjernet alger og fugt i god tid og med de rigtige produkter og værktøjer.

Facaderengøring kan både være af dit hus eller af dit kontor eller virksomhed. Det virker mere professionelt overfor dine kunder og klienter hvis din virksomhed fremstår flot og med rene og skinnende facader. Facaderengøring kræver kendskab til forskellig facaderens, og til de forskellige overflader der kan forekomme. Uanset om det er en beton, stål, mursten, glas eller aluminiums-overflade, findes der facaderens til formålet. Man kan finde mange forskellige tilbud på facaderengøring og Revidan giver altid et godt og uforpligtende tilbud. Her tilbydes også fjernelse af grafitti, facaderens, vinduespolering, gulvrens og solcellevask.

Er du en af de mange der går ind for grøn energi og at spare penge på elregningen hver måned, og har fået solceller monteret på dit hus eller lejlighed? Det er vigtigt at få solcellerne vasket og renset for at de fungerer optimalt. Solcellevask behøver ikke koste formue. Find gode tilbud på internettet og få fjernet alger og andre urenheder fra dine solceller. Solcellerne virker ikke optimalt medmindre de er helt rene, så solen kan skinne direkte på dem.

Vis mere

Relaterede

Close