Event

Få modnet dine vine perfekt med et vinkøleskab

Går du op i vin, og er du på udkig efter et vinkøleskab, så skal du besøge barlife.dk.

Med et vinkøleskab kan du være sikker på, at dine vine opbevares under optimale forhold. Hvis ikke din vin opbevares ordentligt, kan det betyde, at de ikke modnes korrekt. Caso vinkøleskab er et af de mest populære mærker på markedet, grundet deres altid høje kvalitet, og de fås i flere størrelser. Din vin fortjener et køleskab!

Temperaturen har afgørende betydning

Temperatur er en af de mest afgørende faktorer for, at ens vin modnes korrekt. Har man ikke mulighed for at holde et helt rum i en bestemt temperatur, er et vinkøleskab den optimale løsning. Det smarte ved et køleskab er, at du altid kan regulere den temperatur, som du ønsker, at der skal være i det pågældende vinkøleskab. Nogle vælger at have ét stort, men for en rigtig samler, er det ofte smartere med 2 eller flere mindre skabe. Det skyldes at ikke alt vin skal opbevares ved samme temperatur. Ved at have flere skabe, kan man inddele sin vin, alt efter hvilken temperatur det skal ligge ved, og derved sikrer man sig en perfekt modning.


Udover temperaturen, er også sollys og rystelser vigtige faktorer. Vælger du et køleskab med almindeligt glas, skal du sørge for, at det står i et mørkt rum. Alternativt kan man vælge en model, som har UV-glas. Det fjerner mange af UV-strålerne fra sollys, men det anbefales stadig, at vælge et nogenlunde mørkt sted. Rystelser kan også være med til ødelægge en perfekt modning. Caso vinkøleskab, og flere af de andre mærker, har hylder i træ. Det er ikke kun for udseendets skyld. Rystelser forplanter sig dårligere i træ end i jern. Bor du et sted hvor der kører tog eller anden tung trafik forbi, så kan det være en ide, at stille sit køleskab på gummiklodser.

Kig forbi barlife.dk, og find dit nye vinkøleskab.

Vis mere

Relaterede

Close