Computer og IT

Er du ny PC-bruger? Kom i gang med et kursus

De første svære skridt

Når man første gang bruger en computer, er det en forvirrende oplevelse. Hvis man er yngre end omkring 30 år, har computeren været en del af barndommen, hvorfor stort set alle unge, er mestre i computerens mange funktioner. For dem tager det ikke lang tid, at lære nye programmer at kende, for de har alt det grundlæggende på plads. For de lidt ældre, som ikke er vokset op med at lære computer-programmer at kende, kan det være svært at komme i gang. Når først man har lært alt det grundlæggende omkring, hvordan man bruger computerens simple funktioner, og hvordan man åbner sin internetbrowser, begynder det hele dog at gå meget lettere. At mestre alle computerens funktioner, tager dog lang tid. photoshop kursus finder du her

De yderst brugbare hjælpeprogrammer

En computer kan egentlig ikke så meget i sig selv – det er den software man installerer på den, der gør den brugervenlig og uundværlig i mange sammenhænge. En stor del af Windows computernes succes, kan tilskrives én simpel ting: Office-pakken. Da den kom på banen, blev computeren et endnu mere absolut must for familien, og på arbejdspladsen. For med den blev det lettere at skrive breve, opgaver og at regne uden brug af den klodsede lommeregner. Office-pakkens to mest brugte programmer er Word og Exel.

Word og Exel

Word er et skriveprogram. Det er simpelt at gå til, og samtidigt udstyret med alle mulige tænkelige hjælpefunktioner. Hvis man ikke er jævnlig bruger af Word, men overvejer at blive det, kan det varmt anbefales at tage Word kurser. Ved Word kurser lærer du alt om programmet, hurtigere end hvis du selv skulle sidde og nørkle med det. Exel er et regneprogram. Exel er en kende mere kompliceret, hvorfor et Exel kursus kan anbefales. Også den semi-erfarne bruger får noget ud af et Exel kursus. Så skynd dig at finde dit lokale Exel kursus. Hvis man gerne vil lære at redigere billeder, kan man tage Photoshop kurser. På Photoshop kurser lærer man alt om, hvordan man bruger programmet til at opnå de bedste billeder. Photohop kurser kan bl.a. tages hos 4D Konsulenterne.

Vis mere

Relaterede

Close