Computer og IT

En simpel hjemmesideopbygning er guld værd

Når du skal have lavet en hjemmeside, er det vigtigt, at du planlægger den først. Du skal overveje ting som: Hvem er min målgruppe? Hvad drejer min hjemmeside sig om? Hvad skal min URL være? og sidst, men bestemt ikke mindst: Hvordan opbygger jeg min hjemmeside?

webdesigner

Din målgruppe er dem, du gerne vil have til at besøge og bruge din side. Det er vigtigt at have en klart defineret målgruppe, før du går i gang, så du har en ide om, hvordan du skal formulere dig. Din målgruppe skal vide, hvad hjemmesiden går ud på, hvad det er du sælger eller tilbyder, og om det er det rigtige til dem. Din målgruppe må ikke være i tvivl om, at den side, de er havnet på, er den rigtige side for dem.

Når det kommer til dit domæne, også kaldet din URL, så er det vigtigt, at den ikke er for kompliceret. Selvfølgelig skal din URL været vinklet således, at den har noget at gøre med indholdet på siden, men gør den så bred som muligt for at optimere antallet af besøgende. En simpel hjemmesideopbygning er guld værd. Du vil ikke skræmme brugere eller evt. kunder væk ved, at de ikke kan finde, hvad de leder efter. For virksomheder gælder det om at adskille sig positivt fra sine konkurrenter.

Det at lave en god hjemmeside er et stort og tidskrævende arbejde. Så vil du have en professionel hjemmeside der virker, kan Vektropol klart anbefales. Her finder du en professionel webdesigner, som tilbyder løsninger både indenfor webdesign og SEO, grafisk design i form af logo og tryksager, marketingrådgivning og strategi samt professionel fotografering til erhverv og medier. Et digitalt bureau med brede kompetencer som både klarer enkelte løsninger eller 360 graders markedsføring. Sidstnævnte kan give klare fordele for nystartede virksomheder eller iværksættere, som ønsker en klar rød tråd i deres branding. Og selvom der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, så er holdningen at branding og synlighed skal være muligt for virksomheder i alle størrelser, og derfor er priserne hos Vektropol også meget konkurrencedygtige.

Vis mere

Relaterede

Close