Computer og IT

En simpel hjemmesideopbygning er guld værd

Døren til din virksomhed

Omkring år 1998, der ændrede min verden sig. Det var på det tidspunkt, jeg blev præsenteret for det store World Wide Web. Jeg anede knapt, hvad det var, da der pludselig flyttede et ”modem” ind i mit hjem. Højst sandsynligt var der gået nogle yderligere år, inden den store vide verden var flyttet ind hos mig, hvis ikke det var fordi, jeg delte bopæl med en IT interesseret. Jeg var således hjulpet godt på vej.
Vores andelsboligforening fik installeret en ny type ledning, der skulle løbe ind i alle lejligheder, der ønskede tilslutning til denne store nye verden. Det ønskede vi selvfølgelig.

Således beriget med ny teknologi blev vi introduceret til en masse virksomheder, som vi ellers aldrig ville have hørt om. Dette var begyndelsen på slutningen for de store gule telefonbøger. På trods af, at det var nyt, blev interessen hurtigt stor for de erhvervsdrivende, eller blot mennesker, der havde et budskab at bringe.

Vis hvem du er

Det nye sorte blev en professionel hjemmeside, hvor virksomheden kan vise, hvad de kan tilbyde forbrugeren. Det er ikke en helt enkel opgave at designe en sådan virtuel dør til sin hjemmeside. Det vil for de fleste kræve en webdesigner.

Christian hjælper

Christian er indehaver af det grafiske bureau Vektropol, der er specialiseret i online marketing, og han har de sidste 15 år specialiseret sig i online marketing, teknisk design og virtuel kommunikation.
Noget af det første du skal tænke på, i forbindelse med opstart af eget virke, er din virtuelle kommunikation ud til kunderne. Kommunikationseksperter siger, at det er de første 20 sekunder, der giver kunden et indtryk af, hvad du kan tilbyde dem. For at fange deres interesse er du altså nødt til at være skarp på skærmen.

Christian arbejder med logoer, webdesigns og fotos. Ser du på Vektropols hjemmeside giver den et godt indblik i, hvilken verden Christian opererer i. Flotte billeder og smuk grafik. Der er nok både til den visuelle interesserede. Udover at supportere den enkelte erhvervsdrivende og virksomheder, så tilbyder Vektropol også erhvervsfoto i deres hjemlige rammer.

Vis mere

Relaterede

Close