Mad og Sundhed

Drømmen om det hvide smil

Få et lyst og dejligt smil

Efterhånden kan tændlægerne udrette underværker på tænderne. I den første lange epoke af tandplejens historie har det handlet om sundheden. Hvordan forhindrede man, at tænder fik huller eller at tænder måtte trækkes ud. Senere har det, foruden sundheden, handlet om funktonalitet. Altså hvordan bider vi? Har vi et tandsæt, der fungerer så optimalt som muligt. Som topping på lagkagen er man nu begyndt at hjælpe interesserede i at få et smukt smil. Det smukke smil kan blivet hjulpet til verden med tandregulering, så tænderne kommer til at sidde lige, samt at der ikke er for store mellemrum. Desuden tilbydes der nu tannbleking, så smilet fremstår hvidt og jævnt farvet.

Det flotte hvide smil

Vinterbro Tannlegesenter har historie for at lokke det flotte, hvide smil frem. Tandklinikken udfører sikre tandblekninger på en sikker måde. Mange mennesker lader sig lokke til at blege tænderne hjemme selv. Det kan føre til forskellige skader, som f.eks. syreskader, emaljeskader og i de mere sjældne tilfælde kan det føre til mavesår. Tænderne kan blive varigt skadet, og så er der intet sparet. Det lyse, dejlige smil er ikke så langt væk. Tannbleking bliver udført fuldt forsvarligt på Vinterbro Tannlegesenter. Tandklinikken tager afstand til hjemmeblegning, som f.eks. blekestrips, skyllemidler, paint-on børster og lignende. Derimod benytter Vinterbro Tannlegesenter sig af skire metoder som tandlægestyret hjemmeblegning samt tandblegning udført på klinikken.

Hjemmeblegning
Den eneste hjemmetandblegning, som tandlægerne på Vinterbro Tannlegesenter anbefaler, er styret af tandlægen. Her købes remedierne på tandklinikken i form af en tandblegningsskinne samt noget blegningsgelé. Inden hjemmeblegningen renser og polerer tandlægen tænderne, så den kommende blegning vil blive så jævn som mulig.

Tandblegning ved tandlægen

Vinterbro Tangenter er i form af lysaktiveret blegning eller i form af en blegeagent, som skal sidde på tænderne i 30-45 minutter. Tandblegningen, som Vinterbro Tannlegesenter udfører, er en garanteret effektiv og skånsom behandling med varigt resultat..

Vis mere

Relaterede

Close