Mad og Sundhed

Drømmen om det hvide smil

Tandblegning er et effektivt middel til at lysne dine tænder. På det seneste har flere og flere mennesker været på udkig efter mousserende hvide tænder.

Man kan blegne tænder ved at bruge:
Systemer, som kun tandlæger har loven og licensen at tilbyde.
Systemer, der kan købes fra en ikke-tandlæge online eller fra andre leverandører.

Blegningsudstyr / materialer, der kan købes fra en ikke-tandlæge eller online:
skyllemiddel
lette Strips
Pensler
blegning Tandpasta
Bleg tyggegummi
Aktivt kul
Det, der er fælles for alle disse produkter, er, at de i bedste fald er ineffektive, når det gælder langvarige resultater og i værste fald skadelige. Nogle af disse produkter kan forårsage meget ujævn blegning, som er svær at reparere.

Systemer, som kun tandlæger har loven og licensen at tilbyde:
Tandlæge-kontrolleret hjemmeblegning
Blegning udført på kontoret
Tandlæge-kontrolleret hjemmeblegning:
Dette er den metode, som tandlæger varmt anbefaler deres patienter. Dette er den mest blide, forudsigelige og effektive metode med den længste varighed.

tannbleking

Effekten af ??blegning udført efter tandlægernes anbefalede metode vil normalt vare mellem 5-10 år. Men dette er noget variabel fra person til person afhængig af faktorer såsom rygning, plak kontrol, typen og mængden af farvning i fødevarer og drikkevarer, der forbruges, tilstedeværelsen af defekter i emalje mv.
Under udførelsen af blegning med brugerdefinerede skinner, kan man bruge skinnerne efter en vis tid, hvis man vil friske den hvide farve op. I så fald bør der købes nyt blegemiddel hos tandlægen

.

Blegning udført på klinikken kan være baseret på lysaktiveret blegning eller kun stærke blegemidler, der påføres foran på tænderne. I løbet af sidstnævnte skal patienten sidde i stolen et sted mellem 30-40 minutter.

Som nævnt tidligere anvendes et stærkere blegemiddel, der udfører blegningen i meget kortere tid. Hos Vinterbro Dental Center rådes patienterne til ikke at udføre sådan blegning.

Hos Vinterbro Dental Center garanteres effektiv og blid blegning med varige resultater. Dette er en tandlæge-kontrolleret hjemmeblegning, hvor patienten modtager tilpassede blegningsskinner, der skal bruges derhjemme. Kontakt os for en gratis ikke-bindende konsultation.

Vinterbro Dental Center er et avanceret tandlægecenter centralt beliggende i Ås, Vinterbro. Tandlæge, tandlæger, specialister til konkurrencedygtige priser.

Vis mere

Relaterede

Close