Computer og IT

Digitalisering

Få hjælp til digitalisering af din virksomhed hos Apino. Apino er en it-virksomhed, der yder rådgivning og sparring indenfor IT og ud mod erhvervslivet. Det kan være en ordentlig mundfuld for en virksomhed, når den skal have optimeret sine IT-systemer og tilpasses den digitale tidsalder, og derfor kan det være en kæmpe hjælp at hyre eksperter ind, som kan tage sig af det, imens virksomheden i stedet for at fokusere på at passe sine kunder og tjene penge.

Apino tilbyder rådgivning og hjælp indenfor flere IT-mæssige områder. Det kan eksempelvis være, at man som virksomhed oplever, at medarbejderne bruger enormt lang tid på at indtaste en given mængde data igen og igen, eller at der bruges enormt lang tid på at skrives frem og tilbage via emails, hvor disse informationer kan deles på en smartere måde. Bogøringsprogrammer kan det også være, som der skal gøres smartere. Uanset hvad det måtte være herom, kan Apino være en hjælp til virksomheden og optimere de processer, der nu engang måtte være plads til at forbedre på.

Digitalisering er ikke bare lige noget, man omlægger sin virksomhed til, hvis den ikke allerede er gjort digital. Derfor kan det være en rigtig god idé, at man hyrer en IT-konsulent, som kan komme og rådgive og hjælpe med hele omlægningen. Det kan måske også være, at der bruges lang tid på, medarbejderne imellem, udvalgte processer, som i stedet kan digitaliseret og automatiseres, så de samme medarbejdere får frigivet tid til andre opgaver i deres arbejde. Det er, hvad man kan kalde en win/win-situation for både medarbejderen såvel som virksomheden, da ressourcerne bliver brugt der, hvor de kan give bedst muligt udbytte.

Vil man som virksomhed høre mere om, hvad Apino kan, og hvem de er, kan man via deres hjemmeside booke et gratis møde. På den måde kan man få sig en god snak og finde ud af, om Apino skal være med til at digitalisere ens virksomhed.

Vis mere

Relaterede

Close