Industri og Erhverv

Digitale vejeceller til industrielt brug

Har man behov for at måle noget meget præcist, kan man med fordel benytte sig af vejeceller, som særligt anvendes steder, hvor der er behov for et højt niveau af hygiejne. Cellerne har et meget minimalistisk design, som gør, at de er meget lette at holde rene og rengøring, og derudover er de også designet for at mindske risikoen for vækst af bakterier. De er fremstillet i rustfrit stål, og de kan derfor holde i rigtig lang tid. Vigtigst af alt så har en vejecelle en meget høj nøjagtighed, så den kan måle helt præcist, og derudover kan de tåle intet mindre end helt op til 10 gange overlast.

Til industrielt og offshore brug

Vejeceller er særligt velegnede til industrielt og offshore brug, idet de har et meget hygiejnisk design og samtidig har en enorm præcision i deres måleegenskaber. Har man desuden behov for at måle vægt uden risiko for, at der opstår bakterievækst, er de særligt velegnede. Derfor er disse celler også meget anvendte hele verden over, hvor der er behov for lige netop disse unikke egenskaber. Faktisk anvender nogle af verdens førende industrivirksomheder disse celler, og det er i intet mindre end 85 forskellige lande over hele verden.

Udviklet og fremstillet i Danmark

Vejecellerne er faktisk både udviklet og produceret i Danmark, og det er dermed indbefattet af vores høje kvalitetskrav. Derudover kan man være helt sikker på, at de er fremstillet og udviklet under rigtig gode forhold, og at de har de forskellige certificeringer, som de skal have. Er man interesseret i at læse mere om den danske vejecelle, kan man med fordel gøre det på https://www.eilersen.dk/digitale-vejeceller/. Her besøger man virksomheden bag de digitale vejeceller.

Har man behov for digitale celler, der minimerer risikoen for bakterievækst, og som måler utroligt præcist, kan man derfor med fordel vælge disse.

Vis mere

Relaterede

Close