Industri og Erhverv

DEN GLOBALE STANDARD FOR INGENIØRBEREGNINGER

Mathcad

Dagens ingeniører bruger Mathcad til at udføre sine beregninger, dokumentere sit arbejde, samt dele beregninger og konstruktioner med sine kollegaer. Mathcads unikke brugermiljø og arbejdsflade integrerer standard matematisk notation, tekst og grafer i samme dokument. Dette gør Math cad ideel til at dokumentere og genbruge virksomhedens tekniske beregninger. Mathcad har et enkelt arbejdsmiljø for hurtig indtastning af tekst og matematiske udtryk, med aktive beregninger som opdateres i det samme du har indskrevet et nyt udryk eller forandret på eksisterende parameterværdier. Mathcad vil garantert give dig og din virksomhed øget effektivitet, mere stabil udførelse af beregninger og højere produktivitet. Dette vil du mærke hver gang du starter Mathcad.

ptc mathcad

Fordele med Mathcad

– Enkelt at lære og bruge – uden vanskelig syntax
– Hurtigere dokumentation af virksomhedens beregninger
– Færre beregningsfeil og hurtigere validering af kritiske beregninger
– Bedre samarbejde om beregninger og øget genbrug af eksisterende know-how.
– Fuld dokumentation af alle virksomhedens beregninger med standard matematisk notation

Tekniske beregninger er kernen i produktdesign. De er vigtige for hvert trin i designprocessen. For at opnå fremragende teknik har team brug for en omfattende, men intuitiv applikation, der udfører beregninger med nøjagtighed og præcision, muliggør sporbarhed, beskytter intellektuel ejendom og viser deres arbejde.

PTC Mathcad har al din tekniske notebook brugervenlighed og fortrolighed med levende matematisk notation og enhedsintelligens. Det vigtigste er, at beregningsmulighederne giver langt mere nøjagtige resultater, end et regneark kan give. Ved hjælp af PTC Mathcads rige vifte af matematisk funktionalitet kan du dokumentere dine mest kritiske ingeniørberegninger så let som du kan skrive dem. Vis dit arbejde ved hjælp af rig formateringsindstillinger sammen med plot, tekst og billeder i et enkelt, professionelt formateret dokument. Ingen har brug for specialiserede færdigheder til at oprette eller forbruge PTC Mathcad-data.

Vis mere

Relaterede

Close