Industri og Erhverv

Dansk Lydisolering

Lyddæmpere kan bruges i mange sammenhænge, hvor det handler om, at man gerne vil forbedre lydmiljøet. Det kan eksempelvis være i et musikstudie, hvor man vil have bedre akustik samtidig med, at man også vil modvirke, at der kan høres alt for meget udenfor studiet. Det kan også være i åbne kontormiljøer, hvor meget larm og støj kan påvirke arbejdsklimaet negativt, eller det kan være i børnehaver, skoler eller andre institutioner. Ret beset kan lyddæmpere bruges rigtig mange steder.

Når man hører ordet ‘lyddæmper’, tænker mange nok på kedelige plader, der hænger på væggen og ser trælse ud, fordi de ikke passer særligt dekorativt til resten af de omkringliggende vægge såvel som møbler og interiør. Men sådan behøver det langt fra at være, for med de flotte akustikbilleder eller lyddæmpende billeder, som blandet andet forhandles hos firmaet Dansk Lydisolering, behøver man ikke længere være bange for, om ens lyddæmpere passer til resten af rummet. De flotte akustik billeder fungerer rent praktisk præcis på samme måde som almindelige lyddæmpere. Forskellen mellem de støjdæmpende billeder eller lydabsorberende billeder og almindelige lyddæmpere er, at de nye lyddæmpere er med billeder på.

De lyddæmpende billeder kan laves i alle størrelser, alt efter ønsker og behov. Fremgangsmåden er, at det billede man gerne vil have på lyddæmperen, bliver printet i høj kvalitet på et lærred, som monteres på pladen, der udgør lyddæmperen. Man kan således få lige præcis det motiv på sin lyddæmper, som man gerne vil have. Lærredet med printet kan tages af og vaskes, såfremt der er behov for dette.

Skulle man efter noget tid have lyst til at kigge på et andet motiv, kan billedet nemt udskiftes med et andet. Vil man læse mere om lyddæmpende billeder , kan man med rette gå ind på www.dansklydisolering.dk

Vis mere

Relaterede

Close