Hobby og Dyr

Cricut – en ny måde at være kreativ på.

Så er der godt nyt for alle kreative sjæle i Danmark. Mange kan i disse tider godt lide at være beskæftiget med noget håndarbejde, hvor man oplever at tiden står stille. At der er et flow og en passion for det man arbejder med. Det er god meditation for både krop og sjæl. Derfor er det oplagt, at besøge makerstudio.dk som leverer Cricut produkter. Cricut teknikken består i at kunne skære og trykke motiver på alverdens overflader. Det kræver blot, at man investerer i en skæremaskine samt en varmepresse, der kan trykke motiverne. Der findes forskellige Cricut skæremaskiner, og de større kan trykke materialer på op mod 500 forskellige overflader.
Tjek Cricut Easypress og læs om de mange muligheder for brug af varmepresse.
https://makerstudio.dk/cricut-maskiner/cricut-easypress-stor-30-cm-x-25-cm-251.html

Der findes forskellige størrelser varmepresse, alt afhængig af hvilket behov der er for størrelse. De bruges primært til at kunne trykke motiver på T-shirt med et fantastisk flot resultat. Det er muligt at købe varmepresse og varmemåtte i en samlet pakke, da man også til trykning har brug for en varmemåtte. Selve varmepressen er utrolig nem at indstille, og kan varme op til 205 grader. Her er tale om et produkt, der rummer en høj grad af brugervenlighed, og med fokus på kvalitet og detaljer.
Hvis man er helt ny indenfor Cricut kan det anbefales at købe et startkit, hvor alt er inkluderet, til at lave de første Cricut produkter.

Mød andre kreative sjæle

Der findes flere forskellige Cricut pakker man kan købe, alt afhængig af, hvad man ønsker af tilbehør.
Tjek også Facebook, hvor der er Cricut grupper. Her er der mulighed, for at chatte med andre kreative sjæle, og se hvilke projekter man kan lave med Cricut.
Bliv ved med at skabe med hænderne, og se verden udfolde sig. Det er en god måde at bruge sanserne på, og forsøge at træne flow og meditation gennem kreativt håndarbejde.

Vis mere

Relaterede

Close