Ikke kategoriseret

Boost jeres skovtur

På Gavnø Slot finder man eventyr for hele familien. Uanset om man er til det mere stille og kulturelle, eller om det action og fysisk aktivitet, man er på udkig efter, ja så er Gavnø Slot og ikke mindst den tilhørende slotshave ved Gavnø Slot lige noget for hele familien. Her er der nemlig rig mulighed for at finde underholdning for både de mindste og de voksne i familien, idet der findes det smukke Gavnø Slot samt slotshaven, som blandt andet byder på trætop klatring.

Klatreskov er nok ikke det første, der falder en ind, når man tænker på de danske slotte og have. Klatrebane så meget heller ikke, men det er faktisk en af de aktiviteter, man finder i forlængelse af de mange andre aktiviteter på Gavnø Slot og Gavnø Slotshave. Klatreskov er for alle, bådestore og små. Den er perfekt for en familieudflugt, men lægger så sandelig også op til en tur med kollegaerne, hvor eksempelvis temaet er teambuilding.

Selvom man ikke, som udgangspunkt, er en habil klatremus, skal man ikke lade sig afskrække af højderne. På klatrebanerne ved Gavnø Slot, bestemmer man nemlig selv, hvor langt man vil klatre, hvor højt man vil klatre, samt hvor længe man vil klatre. Det kan lade sig gøre, fordi klatrebanen byder på forskellige baner, alt efter hvilket ‘klatretemperament’, man nu måtte have.

For de yngste findes eksempelvis juniorbanerne, Gavnø Go Junior Grøn og Gavnø Go Junior Blå. For de voksne findes Gavnø Go Blå, Gavnø Go Grøn, Gavnø Go Rød og, til de rigtige vovehalse, findes Gavnø Go Sort. Uanset hvilken af de mange baner, man vælger, er banerne forskellige i forhold til højde, længde samt forhindringer. Ønsker man på forhånd at danne sig et indtryk af, hvor høj, hvor lang samt hvilke forhindringer der findes i den store Klatreskov, kan man finde det ved at gå ind på Gavnø Go’s hjemmeside.

Vis mere

Relaterede

Close