Mad og Sundhed

Behandlingscenter Møllen

Alkoholmisbrug kan for mange være et tabu, og desto svære kan det være for den, som har misbruget at få søgt hjælp. Alkoholmisbrug er ikke køns-, socialklasse eller aldersbestemt, og man kan derfor ikke udpege en særlig type, som er særligt disponeret for at udvikle et alkoholmisbrug.

Det kan være en meget svær ting at komme ud af sit alkoholmisbrug, og derfor er det vigtigt, at man får den fornødne hjælp til det. Netop denne hjælp er hvad man finder på Behandlingscenter Møllen. På Behandlingscenter Møllen er der tilknyttet den rette stab af behandlere, som kan hjælpe med at komme ud af et alkoholmisbrug. De er både særligt uddannede til at hjælpe personer ud af sit alkoholmisbrug, ligesom nogle af medarbejderne på Behandlingscenter Møllen selv engang har haft en alkoholmisbrug. De ved altså, hvad man som klient er udsat for, og ikke mindst hvad der kan være en hjælp i processen i at komme ud af sit misbrug.

Hvor en ting er, at man som alkoholiker skal have hjælp til at komme ud af misbruget, ja så kræver det også meget, at man, efter endt behandling kan holde sig ædru. 80 % af de klienter som har været i behandling på Behandlingscenter Møllen forbliver ædru, efter de er kommet hjem fra Behandlingscenter Møllen. Hos Behandlingscenter Møllen er man ikke enerådigt tilhænger af antabus. Godt og vel 50 % af verdens samlede produktion af antabus bliver indtaget i Danmark, men hos Behandlingscenter Møllen bruger man også antidepressiver til behandlingen af alkoholmisbrug. Det har nemlig vist sig at være en rigtig stor succes.

Har man spørgsmål til Behadlingscenter Møllen, eller ønsker man måske selv et ophold derover kan man ringe døgnet rundt på deres telefon og tale med en af de kompetente medarbejdere. De er klar til at hjælpe og besvarer gerne eventuelle spørgsmål. Få hjælp til dit alkoholmisbrug hos Behandlingscenter Møllen.

Vis mere

Relaterede

Close