Boligen og Brugskunst

Badeværelsesdesign

Skal dit badeværelse fornyes, enten helt fra top til bund eller blot med nye badeværelsesmøbler er der et væld af muligheder at gå i gang med. Det er ikke bare sådan lige at vælge badeværelseskab, da det skal være noget, som man er sikker på, man gider kigge på de næste mange år.

Badeværelse som funktionelt rum må gerne være både smukt og praktisk. Det skal helst være nemt at rengøre, så man ikke ender med at skulle bruge en masse tid på rengøring af bare et enkelt rum. Samtidig må det også gerne have noget atmosfære og stemning, så man til tider føler for at rummet indhyller en i velvære, når man eksempelvis har lidt ‘mig-tid’ med ansigtsmaske og bodyscrub. Det kan også være, at man søger et mere luksuriøst rum, hvor der bliver installeret mere end bare et badeværelsesskab, dette kunne eksempelvis være et jacuzzi.

Ligesom med tøj og sko skifter moden også i badeværelsesinteriør. I øjeblikket ses en større efterspørgsel af det danske og ny nordiske design, som dels er kendetegnet ved de lyse farver og stilrene linjer. Dette uden at det nogen sinde bliver klinisk. De lyse farver og stilrene linjer leder tankerne hen på de lune sommernætter, brusende geysere og kølige skove med en frisk luft. Designmæssigt er der et væld af muligheder, både hvad angår udforming af vask, brusekabine/bruseniche, badekar og badeværelsesskab. Alt kan, på sin vis, lade sig gøre, så længe man bare har fantasien og ikke mindst pengene til det.

Mere end bare et badeværelse

Endeligt er det også værd at bemærke, at opfriskning i dag handler om mere end blot end opfriskning af de funktionelle møbler, man finder på et badeværelse. Tilbehør som eksempelvis en holder til cremer, make-up etc., håndklæder, rumindelere til skuffer tænkes altsammen med ind i selve designet af møblerne, således badeværelset fremstår som en helhed.

Vis mere

Relaterede

Close