Boligen og Brugskunst

Alt til vvs

Er du ved at købe nyt hus eller ønsker du blot at renovere badeværelset?
Ønsker du også luksus på dit badeværelse så du kan tilbringe mange timer med forkælelse og hygge?
Så var det måske en ide at få et badekar som en del af dit nye badeværelse.
Hos lavprisvvs har vi mange forskellige modeller indenfor badekar. Her er modeller med firkantede hjørner eller modeller med mere afrundede hjørner alt afhængig af hvordan designet skal være på dit nye badekar.
Vi har badekar til lave priser, og man kan i ro og mag surfe på vores hjemmeside og se vores mange modeller.
Vi fører blandt andet Hvidberg og Duravit indenfor badekar modeller.
Mangler man andre ting til vvs i forhold til dit badeværelse har vi blandt andet toiletter, håndvaske og møbler samt tilbehør hertil.
Kig ind på lavprisvvs.dk og find det badekar der passer til netop dit badeværelse.

Hvis man er ved at lave nyt badeværelse er det også en ide at kigge på belysningen. Det kan være du ønsker et gyldent varm skær af lys i dit badeværelse således der bliver mere hygge i at være på badeværelset. Vi har et varieret udvalg af lofts og væglamper på vores hjemmeside. Derudover har vi diverse indbygningsspot og loftspot der kan være ideelt at sætte op på badeværelset. For at matche det varme bløde lys anbefaler vi at man kigger på de gløde eller LED pærer man bruger til ens belysning.

Luksus til lave priser

Vi ved at det er afgørende at finde badekar til lave priser og det kan vi matche ved lavprisvvs.dk samtidig med at kvaliteten er i orden. Når man har fået lavet sit badeværelse er det også relevant at kigge på om der er områder i ens køkken og udendørs i hus og have hvor det kan være relevant at renovere. Det kan være man skal have nye tagrender eller have ordnet afløb og kloak. Er man til gør det selv skal man klikke ind på www.lavprisvvs.dk.

Vis mere

Relaterede

Close